„A TÖRVÉNY NEM KORLÁT, HANEM ESZKÖZ A HATALOM GYAKORLÁSÁBAN!” – ilyen és hasonló, a korrupció megítélését gyökeresen átformáló felismerések és ezeket megalapozó kutatási eredmények hangzottak el  a SZEF-ÉSZT AKADÉMIA november 4-i tanácskozásán.

 „Hazánk ma már a KÖZROSSZ országa lett”ragadta meg a lényeget a Transparency International Magyarország jogi igazgatója.

 A korrupció kultúrtörténetét, érzékelési küszöbeit, fogalmi változásait éppúgy bemutatták az elhangzott előadások, mint azokat a meglepő adatokat, miszerint a lakosok 56%-a szerint a kormányzat nem lép fel megfelelő erővel a korrupcióval szemben.

A teljes időre kiterjedő videókkal, a bemutatott prezentációk teljes anyagával kiegészített rövid összefoglaló már olvasható az AKADÉMIA honlapján:

 https://szefakademia.hu/koszonto/a-jogallam-titkos-ferge-a-korrupcio

  ***

FELISMERÉSEK ÉS JAVASLATOK A KÖZJÓRÓL – címmel elkészült az előző kilenc akadémiai ülés anyagát összefoglaló vitaanyag!

Kérjük ismerkedjenek meg ezzel a kiadvánnyal, dolgozzák fel, és – ha igaznak vélik - terjesszék barátaik, munkatársaik, a családtagok és a szomszédok között!

 Letöltési cím: http://www.mkksz.org.hu/images/kepek/2017/mkksz_fuzet_20171005_.pdf

 ***

A további programelőzetesekért, tájékoztatókért kérje hírlevelünket!
REGISZTRÁCIÓ az aktuális programra: ITT!

***

Tisztelt Érdeklődő! Hírlevelünk címzettjeinek adatait az adatvédelmi szabályok legszigorúbb betartásával kezeljük, címükre kizárólag a SZEF Akadémiával kapcsolatos információkat küldünk. Amennyiben nem kíván tőlünk hírlevelet kapni, ide kattintva iratkozhat le. Figyelmét köszönjük!