Hírlevél – 2015. november 27.

Kedves Polgár- és Szaktársak! Kedves Kollégák!

A legnagyobb civil szervezetek egyike, a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma még október elején társadalmi, munkavállalói Akadémiát indított a Kossuth Klubban. A kéthavonta tartott tematikus oktatás és vita anyagait mától a szélesebb közönség is megismerheti a www.szefakademia.hu címen működő honlapról.

A nyitórendezvényen, október 10-én az Állam és Társadalom összefüggéseit mutattuk be, a teljes videofelvétel itt tekinthető meg.

December 5-én, A Közszolgáltatások ára; emelkedő, vagy hanyatló nemzet? – címmel Hoffman István, Bod Péter Ákos, György Péter, Zentai Péter és Földeák András ad elő az Akadémián. Részletes program itt .

Várjuk a jelentkezéseket az előadásokra itt és a feliratkozásokat a Hírlevélre itt!

A SZEF AKADÉMIA honlapján figyelemmel kísérhető oktató munkánk sajtóvisszhangja, megismerheti előadóinkat, kiegészítő és háttéranyagokat osztunk meg, és hozzá lehet szólni a munkánkhoz!

Segítőtársak jelentkezését is várjuk, elsősorban abban a munkában, hogy szolgáltatásunkat széles körben ismertté tegyük.

A SZEF AKADÉMIA kéthavonta alapos és körültekintő vitákat szervez a legfontosabb társadalmi kérdésekről. Dokumentálja, majd honlapján bemutatja ezeket a vitákat. A betanított munkástól a sokdiplomás értelmiségiig mindenki számára áttekinthető, követhető és beavató tartalmat kínálunk.

Célunk: megváltoztatni a Magyarország-képet, és benne azt, amit a szakszervezetekről gondolunk! Találkozzunk a Kossuth Klubban, és az interneten!

Boros Péterné
a SZEF AKADÉMIA vezetője

***

 

Tisztelt Érdeklődő! Hírlevelünk címzettjeinek adatait az adatvédelmi szabályok legszigorúbb betartásával kezeljük, címükre kizárólag SZEF Akadémiával kapcsolatos információkat küldünk. Amennyiben nem kíván tőlünk hírlevelet kapni, ide kattintva iratkozhat le. Figyelmét köszönjük!